Kui hästi tunned sa Birk Rohelennu elulugu?

Lünktekst

Täida lüngad, siis kliki "Kontrolli", et kontrollida oma vastuseid. Kasuta nuppu "Vihje", et saada tähti, kui oled vastuse andmisega hädas. Samuti võid klikata nupul [?], et saada vihjeid. Pane siiski tähele seda, et vihjete andmisega kaotad sa punkte!
Birk Rohelend kui üks unikaalseimatest noorkirjanikest eesti kirjandusmaastikul on sündinud . Noorusaeg oli õudne, meeleheitlik ja depressiivne, enamuse aja noorusest unistas Birk . Suurema osa keskkooliajast tegeles ta . Pärast Carl Robert Jakobsoni nimelise gümnaasiumi lõpetamist kolis ta . Kirjutamisega hakkas Rohelend tegelema ajal. Siis hakkas ta ka trenni tegema ning töötas kuus aastat . Birk on õppinud ka Balti Filmi- ja Meediakoolis .
Ülikoolis käies suri Birki parim sõber ning sellest mõjutatuna sündis tema esikteos "", mis saavutas Tänapäeva ja Eesti Lastekirjanduse Liidu 2005 a romaanivõistlusel III koha.
Pärast raamatu ilmumist kolis Birk Rohelend . Nüüdseks on tema sulest ilmunud romaanid "", "Mu sõber", novell "Mustade kaantega " ja ballaad "Alexander ja Belle".
Hetkel elab Birk Tallinnas, ta on abielus ja tal on last. Birk õpib dramaturgiat ehk Drakadeemia kursusel.